Alla priser är exkl. moms.
Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i tekniska specifikationer, priser eller i annan information.

Minolta-QMS färglaserskrivare

Magicolor 2300DL är en färglaserskrivare som har de prestanda du behöver - i en elegant förpackning som tar mindre plats på skrivbordet än de flesta bläckstråleskrivare. Magicolor 2300 skriver ut 4 sidor i fullfärg eller 16 sidor i svartvitt i minuten, med en imponerande upplösning på 2 400 x 600 punkter/tum i laserkvalitet. Trots att magicolor 2300DL är tillräckligt liten för att användas som personlig laserskrivare, medföljer dessutom en nätverksanslutning som standard. Med en maxkapacitet på 35 000 sidor i månaden passar den som delad skrivare för små arbetsgrupper.

Köp

Datablad (1,32MB)

Med sitt låga inköpspris och den snabbhet, kvalitet och låga sidkostnad laserutskrifter ger, är magicolor 2300 desklaser ett perfekt val för små arbetsgrupper och enskilda användare på företag som vill sätta mer färg på sina jobb. Polymeriserad toner För att ge högsta möjliga utskriftskvalitet använder magicolor 2300DL polymertoner. Den nya teknik som används för att tillverka polymertoner ger bättre kontroll över tonerns partikelstorlek, bättre färgkontroll och en renare utskriftsprocess. Det leder i sin tur till utskrifter med högre kvalitet och en mer pålitlig skrivare.

Pappersmagasin
Pappersmatning standard: 200-arks universalmagasin
Pappersmatning tillval: 500-arks undre matningsenhet (max 200 + 500 = 700 ark) Pappers ut matning standard: 200-arks utmagasin med baksidan upp
Dubbelsidig utskrift: Manuell duplex (automatisk som tillval)

Dubbelsidig utskrift - eller duplex, finns som tilläggsfunktion på Magicolor 2300 DeskLaser. Duplexing minskar inte bara konsumtionen av papper och kostnader för papperslagring utan den gör det även möjligt för användaren att framställa dubbelsidiga rapporter, nyhetsbrev, broschyrer och andra dokument i fyrfärgstryck.

Specifikationer

Maximal utskriftshastighet 16 sidor/min (svartvit) 4sidor/min (färg)
Maximal upplösning 2400x600 dpi
Inkluderad minneskapacitet 32MB
Maximal minneskapacitet 288MB
Anslutningar Ethernet (TP), USB 1.1, Parallell
Pappershantering

200 arks universal inmagasin
200 arks utmagasin
Tillval: 500 arks inmagasin

Pappershantering, tillval Totalt 1150 ark med extra arkmatare (+500)
Duplex (dubbelsidig utskrift) Manuell, automatisk finns som tillval
Övrigt Kompatibel med Windows 95/98/ME, NT 4,0 W2K och XP.
 

 

Beställ produkter Skrivare Bildskärmar Palm handdatorer Sonicwall brandväggar XOR Compact ekonomisystem Om Aurum Sök Etikettskrivare Ladda ner TimeTrack tidredovisning AURUM's hemsida